Nehoda v Sačurove si vyžiadala jeden ľudský život a dve zranenia

04.08.2007 Celý región

Sačurov/Vranov nad Topľou 4. augusta (TASR) - Život štvormesačného chlapčeka a dve zranenia si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v piatok na štátnej ceste v obci Sačurov vo Vranovskom okrese.
V uvedenom úseku cesty došlo k zrážke Fiata Uno s vranovským evidenčným číslom a košickým BMW. V prvom vozidle utrpela vodička a jej spolujazdec zranenia, štvormesačné dieťatko po prevoze do nemocnice v dôsledku ťažkých poranení zomrelo.
Zo spomínaného Fiata pri náraze vymrštilo plynovú nádrž, z ktorej unikal plyn. Vranovskí hasiči museli preto nádrž odniesť do bezpečnej vzdialenosti a zaistiť ju proti výbuchu. TASR o tom dnes informoval zdroj z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Doplnené:

V Sačurove na križovatke došlo k zrážke Fiata Uno s vranovským evidenčným číslom, ktoré riadila 24-ročná Vranovčanka, a košického BMW so 42-ročným vodičom. Vodička Fiata odbočovala vľavo, pričom do nej zľava narazil prednou časťou vozidla Košičan. Pri nehode vodička utrpela zranenia, z ktorých sa bude liečiť štyri mesiace, jej spolujazdec - 52-ročný otec zo Sačurova utrpel zranenia s dobou liečenia sedem dní. Štvormesačný Rastislav po prevoze do nemocnice v dôsledku ťažkých poranení zomrel.
Na tele nebohého dieťatka vykonajú pitvu. Požitie alkoholu u vodičov polícia nezistila. Na vozidlách vznikla škoda 22-tisíc korún. Nehodu vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát vo Vranove nad Topľou.
TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová.
 

Vyberte región

mark